Croșetatul, o nouă descoperire

Bună dragii mei,
Când mă gândeam înainte la croșetat mi se părea o activitate demult apusă, care nu mai este apreciată în zilele nostre și nu mă atrăgea deloc această idee. În minte îmi răsăreau imagini cu bunicuțe stând la gura sobei, iarna și făcând cipici pentru nepoți.
Mi-am schimbat repede părerea când am descoperit cât de frumoasă este această îndeletnicire și câte alte lucruri poți obține croșetând , în afară de cipici.
Tot documentându-ma despre această tehnică am descoperit niște genți superbe croșetate dintr-un fir mai gros, ca de material și am știut că asta vreau să fac și eu măcar odată. Chit că nu era o perioadă prea propice pentru a investi în asta, am făcut un efort și mi-am comandat un astfel de fir de pe un site. Nu vreau să îi dau numele, nu vreau să fac niciun fel de antireclamă dar am fost foarte DEZAMĂGITĂ.
Firul pe care l-am primit este în primul rând inegal, are unele părți în care este mai subțire față de celelalte părți și logic, fiind inegal în momentul în care croșetez iese ceva oribil. Nu vreau să mă plâng, poate nu este destinat pentru ceea ce doream eu să fac cu el, deși m-am documentat și oricum nu arată deloc ca în poze, plus că este din loc în loc înnodat.
Am văzut multe astfel de fire bineînțeles din alte țări și nu înțeleg de ce la noi, în România suntem tratați mai prejos. Nimic nu este atât de calitativ ca în alte țări și ma refer aici la mai multe domenii.
În fine, m-am cam îndepărtat de la subiect, ideea este că am încercat multe tutoriale, de vreo săptămână tot mă chinui să iasă ceva din el dar nimic. Am zis că mai încerc odată și dacă nu am nicio reușită îl voi arunca direct, sau îi voi da foc, atât de pornită sunt.
Plus că de pe același site comandasem o pânză din plastic, adică destul de dură și rigidă și mi-a venit un fel de etamină.
În fine, îmi pare rău că am pierdut atâta timp și efort și vă rog pe voi dacă ați comandat ceva asemănător dar foarte bun calitativ să îmi lăsați și mie un link pentru că nu mă las până nu voi reuși.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Set handmade mov

Set handmade cu flori

Tu ce ai facut cu primii bani economisiti?